Ursitoare botez pentru petreceri de poveste

Ursitoarele de botez au inceput sa fie din ce in ce mai invitate la petrecerile de botez ale bebelusilor.  Aceste ursitoare botez isi fac aparitia la petrecerile unde sunt invitate,  imbracate in rochi de printese, tesute cu fir de aur, si ursesc copiilor intr-o atmosfera de poveste multa sanatate, noroc, intelepciune si impliniri in viata. Cum toti parinti isi doresc pentru petrecerea de botez a copilui ce este mai bun, cheama aceste ursitoare de copii care sunt o prezenta obisnuita la aceste evenimente importante.

Ursitoarele de botez nu vin cu mana goala la petrecere, ci cu daruri speciale si deosebite pentru nou-nascut. Pe langa daruri, aceste ursitoare botez, pregatesc pentru copii texte personalizate, care sunt special compuse pentru petrecerile acestora. Urarile facute de ursitoarele de botez vor reusi cu siguranta sa ii emotioneze pe parinti, dar si pe cei prezenti la petrecere care vor ramane cu o impresie foarte buna. Aceste ursitoare de botez sunt actrite profesioniste de teatru, iar din acest motiv spectacolul oferit va fi unul unul unic si deosebit care va aduce aminte de povestile de demult.

Cu siguranta copii prezenti la petrecerea copilului dumneavostra vor fi foarte captivati si impresionati de momentele oferite de aceste ursitoare botez. Ursitoarele  pot fi invitate si la taierea motului, la un anisor, insa si la alte petreceri dedicate copiilor. La un anisor atunci cand se face taierea motului, copilul va face primele alegeri din viata, de aceea ursitoarele trebuie sa fie prezente pentru a descifra semnificatia obiectelor care copilul le va alege. In general spectacolele facute de ursitoarele de botez dureaza intre 15- 30 de minute, in functie de complexitatea momentului.

Pretul spectacolelor este unul destul de mic in comparatie cu atmosfera si momentele oferite. Aceste momente vor ramane fara indoiala o amintire placuta  pentru parinti, dar si pentru invitati prezenti la petrecere. Daca doriti si dumnevoastra petreceri de poveste, invitati ursitoare botez.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s