Cele mai bune ursitoare marcheaza destinul copilului tau

Traditia a fost din cele mai vechi timpuri un mod de a asigura un bun decurs al vietii. Fie ca vorbim de traditii de maritis, de botez sau pentru anumite sarbatori, traditiile au contat atat pentru generatiile trecute cat si pentru cea din prezent. Unul dintre cele mai frumoase obiceiuri legate de taina botezului este ursita. In trecut se spunea ca in fiecare sat exista o ursitoare, iar aceasta era chemata la toate botezurile din sat pentru a ursi de bine copilului nou-nascut.  Cu alte cuvinte sa-I prezica copilului viitorul, insa in acelasi timp sa-l faca norocos, sa aiba o soarta blanda si buna.

In prezent acestea nu mai locuiesc in sat si nu vin decat chemate, sau mai bine zis angajate, pentru ca una din cele mai prospere afaceri este cea de agentie de ursitoare. In regula nu se numeste chiar agentie, dar ati prins ideea. Acum trebuie sa le angajam. O ursitoare “profesionista” va face spectacol la botezul  bebelusului tau, si va incanta atat parintii cat si oaspetii.

Insa nu totul tine de spectacol, pentru ca o ursitoare nu-si uita rolul niciodata, acela de a ursi copilului numai de bine, noroc, intelepciune si iubire pentru a trai fericit. Chiar daca in timp forma traditiei s-a schimbat, fondul ramane acelasi, zanele bune trebuie sa ocroteasca prin magia loc proaspatul venit pe lume, pentru ca niciun rau sa nu-l atinga.  In definitiv asta isi doresc parintii cel mai mult pe lume, si ce inceput mai optimist decat o ursitoare? Sigur, cand v-ati hotarat care veti vrea sa fie tematica botezului, veti avea oportunitatea sa angajati intregul alai de ursitoare, mai exact cele trei ursitoare bune Iubirea, Norocul si Intelepciunea, care vor ursi bebelusului tot ce e mai bun pe lume. Intr-un spectacol antrenant in care ursitoarele vor rosti vraji special create pentru copilul dumneavoastra, care sa-I prezica ce i-a fost scris in stele in ziua de nastrere, veti avea ocazia sa va simtiti din nou copii, la vederea celor trei zane bune.

Atmosfera momentului va fi cu siguranta incantatoare pentru ca ursitoarele noastre au pus la punct un intreg desfasurator cu muzica buna in program, baloane pentru copiii prezenti  fotografii si povesti interesante pentru toti cei prezenti. Pretul este mai mult decat accesibil , asa ca nu vad de ce nu ati pune mana pe telefon pentru a angaja alaiul ursitoarelor pentru botezul bebelusului tau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s