Alege ursitoare pentru botezul copilului tau

Tocmai ati intiampinat in aceasta lume un copilas rozaliu si voios? Atunci cu siguranta ca v-ati facut de mult planuri pentru petrecerea botezului, cu locatia, nasii, tematica si invitatii care va vor impartasi bucuria de a fi parinti.sper insa ca nu ati uitat sa includeti in program si ursitoarea pentru botez, care sa vesteasca nou nascutului toate cele bune in viata. In cazul in caree totsui, nu ati facut acest lucru, mai aveti inca o sansa pentru ca puteti gasi ursitoare pentru botez foarte usor. Un search pe internet va va arata care ursitoare e mai aproape de voi si care este disponibila in data setata de voi ca fiind ziua botezului.  Ganditi practic insa, pentru ca cele mai avantajoase pachete pentru botez include o poveste  de ursita cu numele copilului vostru, o sedinta foto rapida, si multe alte cadouri si sursprize pentru invitati. Toate acestea insa nu ar trebui sa treaca de  suma rezonabila de 500 de lei, pentru ca atunci nu va mai merita investitia. Pentru acesti bani va veti bucura de un spectacol mistic plin de farmec, in care chiar si voi veti deveni copii din nou, si veti fi vrajiti de puterea celor trei zane bune- cea a Iubirii, a Norocului si a Intelepciunii.zane ursitoare

Nu treceti cu vederea faptul ca acest spectacol vine la pachet cu o incarcatura simbolica, care este menita sa aduc noroc si fericire bebelusului vostru, pentru ca aceasta practica nu e de ieri de azi. Ursitoarele pentru botez sunt poftite la venirea unui copil pe lume pentru ca acestea sa vegheze asupra decursului vietii sale. Se credea ca acestea vor  face tot posibilul pentru a ocroti destinul copilului de relele ce umbla pe pamant, de la boli pana la tot felul de acccidente si intamplari nefericite care ar putea zadarnici viata copilului.

Asa ca va sfatuiesc cu caldura sa respectati traditia veche de mii de ani, pentru a face prima incercare in a va ocroti copilul, chiar daca acum in maniera simbolica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s