Spectacol cu ursitoare in Bucuresti

zane ursitoareReligia ne indeamna sa ne botezam copiii, sa-I crestinam pentru ca acestia sa traiasca in aceasta lume drept crestinii. Traditia ne indeamna, de cealalta parte, sa respectam anumite rituri si ritualuri menite sa aduca noroc si sanatate copilului nou nascut. Ati auzit cu siguranta de bunici care au fost bolnaviciosi de mici si erau vanduti pe fereastra si cumparati inapoi sub alt nume astfel incat boala sa nu-I mai gaseasca, sau le erau atribuite tot felul de nume de animale puternice pentru a-si recapata culoarea in obraji. Tot traditia ne indeamna sa ursim copilului de la nastere tot ce-I mai bun, pentru ca aceasta ursita il va urmari toata viata.

Cu toate acestea vremea s-a schimbat, iar in prezent  ursitoarele din povestile uitate, au devenit reale si va stau la dispozitie. Desi pentru unii nu mai reprezinta acelasi lucru si nu mai au aceeasi semnificatie, in esenta o ursitoare din Bucuresti va ursi copilului de bine, insa mai mult in plan simbolic ce-I drept.

Folosind numele bebelusului, celel trei ursitoare vor tese versuri atent croite numai bune pentru spectacol si voie buna, nelasand la o parte intreaga semnifictie simbolica. Pe langa faptul ca aceasta practica a reinviat de cativa ani incoace, nu toate alaiurile de ursitoare din Bucuresti stiu exact ce trebuie sa faca pentru ca atat spectacolul cat si simbolistica sa aiba legatura cu evenimentul. Un alai de ursitoare din Bucuresti si-a creat un intreg spectacol bazat e copilul dumneavoastra si fac asta cu lejeritate, pentru ca sunt cu toatele profesioniste. Cum pentru fiecare spectacol copilul e altul asa e si spectacolul, altul, pe placul parintilor si in folosul copilului. Spectacolul este creat cu viclesug si maiestrie astfel ca puteti fi siguri ca bebelusul dumneavoastra are cel mai frumos inceput in viata, plin de voiosie, sanatate si intelepciune din partea parintilor.

Tot acest spectacol bine pus la punct este la departare de un apel . Un singur apel care sa rezerve data  si ora petrecerii dumneavoastra este suficient pentru fixa toate detaliile. De la numarul de invitati, cati copii vor mai fi prezenti,  numele copilului – vedeta si pachetul pe are il doriti, din cele trei variante disponibile.

Cu ursitoare din Bucuresti veti avea acces la o lume de basm  care va invalui intreaga petrecre intr-o atmosfera feerica si plina de magie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s